Näyttelyinfo

bilanx_banner_930x180pix_fi

Häkkijärjestys                                                                                                

Näyttely on eurotyylinen ja häkit saa valita vapaasti. Mikäli kissasi on paikalla myös sunnuntaina, voi häkkiverhot jättää paikalleen lauantai-iltana. Laita kissasi sunnuntain numero lauantaina valmiiksi häkkiin ennen kotiinlähtöä. Numerolappuja ja tusseja löytyy sihteeristön luota. Kissat, jotka tulevat paikalle vain sunnuntaina, voidaan sijoittaa vapaasti tyhjänä oleviin häkkeihin.

Omistajien on huolehdittava siitä, että kissat tulevat arvosteluun omalla vuorollaan. Seuraa siis tarkkana oman tuomarisi pöydässä olevaa numerolistausta, ja huolehdi kissasi pöydälle kun sen vuoro tulee.

Emme ota vastaan häkkipaikkavarauksia. Mieleisen häkkipaikan saat saapumalla näyttelypaikalle ajoissa.

Parkkipaikat
Näyttelypaikan pihalla on ilmaisia parkkipaikkoja.

Eläinlääkärintarkastus ja ilmoittautuminen

Eläinlääkärintarkastus on pakollinen kaikille näyttelyalueelle saapuville kissoille. Lauantaina eläinlääkärintarkastus on klo 8.00-9.30 ja sunnuntaina klo 8:00-8:30.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumispisteessä. Jos kissa osallistuu näyttelyyn myös sunnuntaina, mainitsethan asiasta ilmoittautumisen vastaanottavalle henkilölle. Vahvistuskirjettä ei siis tarvitse tulostaa mukaan!

Sunnuntaina kaikkien kissojen on oltava paikalla klo 8.30. Saapumalla ajoissa autat näyttelyn kulkua pysymään suunnitellussa aikataulussa!

Kissan tiedot
Tarkista kissasi tiedot luettelosta, ja mikäli tiedoissa ilmenee korjattavaa, ilmoita siitä sihteeristöön viipymättä, kuitenkin ennen arvostelun alkua. Vastuu kissan oikeasta kilpailuluokasta ja kontrasigneerauksen pyytämisestä on kissan omistajalla.

Arvostelu, tuomarin parhaiden valinta ja paneeli
Arvostelu alkaa lauantaina klo 10.00 ja sunnuntaina 9:00. Omistajat voivat itse esitellä kissansa tuomarille. Jotta arvostelut etenisivät sujuvasti, toivomme näytteilleasettajien seuraavan tuomarin arvostelua ja tuomaan oman kissansa arvosteluun ajoissa. Tuomarin paras valinnat tehdään heti laatuarvostelujen jälkeen. Seuraamalla kuulutuksia selviää paneelin alkamisaika, sekä paneelijärjestys. Näyttely päättyy lauantaina kello 16.00 ja sunnuntaina klo 15.00.

Arvostelusetelit
Arvostelusetelit ovat noudettavissa sihteeristön luota.

Häkitön paneeli
Omistajan tulee tuoda kissa ilmoitettuna aikana odottamaan omaa vuoroaan odotusalueelle, josta assistentti noutaa kissan paneeliin suoraan omistajalta. Paneelialueelle on varattu muutamia häkkejä poikkeustilanteita varten. Sujuvan paneelin varmistamiseksi pyydämme paneelikissojen omistajia seuraamaan kuulutuksia ja varmistamaan, että kissa on odotusalueella ajoissa.

Muuta
Näyttelyyn tarvitset kissaasi varten häkkiverhot näyttelyhäkin kolmelle seinälle, häkin päälle kattopalan ja pohjalle alustan (häkin korkeus 56 cm, pohja 65×65 cm) Kissasi tarvitsee myös ruoka- ja vesiastian sekä hiekkalaatikon. FIFen näyttelysääntöjen mukaan kissan kynsien tulee olla lyhennetyt, kun se esitetään tuomarille. Kissojen trimmausta tulee välttää näyttelypaikalla. Roska-astiat on sijoitettu häkkien läheisyyteen. Muistathan huolehtia kissasi häkin ja sen ympäristön siisteydestä koko näyttelyn ajan.

Kahvio
Näyttelypaikalla on kahvio, jossa on saatavilla kahvia ja pikkupurtavaa molempina päivinä koko näyttelyn ajan.

Jos tarvitset lisätietoja tai muuta apua, toimihenkilömme auttavat mielellään. Olet tervetullut näyttelymme pystytystalkoisiin perjantaina klo 17.00 alkaen. Näyttelyn purkutalkoot alkavat sunnuntaina heti näyttelyn päätyttyä. Apusi on tarpeen myös silloin!

TERVETULOA NÄYTTELYYMME!