Näyttelymatka Scandinavian Winner -näyttelyyn

3 Jan

Järjestämme jäsenillemme bussimatkan yhteistyössä Keski-Suomen Kissayhdistys ry:n kanssa TUROKin Scandinavian Winner -näyttelyyn huhtikuussa 2019.

Matkan hinta on 50 € per osallistuja. Matka sisältää kuljetukset Kuopiosta Turkuun hotellille perjantaina, kuljetukset hotellilta näyttelypaikalle ja takaisin lauantaina sekä kuljetuksen hotellilta näyttelypaikalle ja takaisin Kuopioon sunnuntaina. Matka tulee maksaa heti ilmoittautuessa annetuilla maksutiedoilla.

Hotellin jokainen osallistuja maksaa itse. Yhdistyksille on Hotelli Helmestä varattu 15 kappaletta 1 hengen huoneita hintaan 68 € / vrk ja 5 kappaletta 2 hengen huoneita hintaan 89 € / vrk. Lemmikkimaksu on 10 € / viipymä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat hyödyntää tämän hotellitarjouksen.

Yhdistykselle on bussista varattu 13 paikkaa. Yksi paikka käsittää yhden penkkiparin, johon osallistujan tulee mahtua kissoineen. Jos osallistuja peruu, voi osallistuja etsiä jonkun tilalleen. Matkan maksua ei palauteta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun matka maksetaan ajoissa.

Ilmoittautumiset vastaanottaa ja kysymyksiin vastaa tiina.rasanen@isrok.net

Tietoja näyttelystä: https://www.sw2019.fi/

Ilmoittaudu mukaan matkalle

SW näyttematka ilmoittautuminen